TÄVLING!



Gillar du Eric Saade?
Håll då i dig, Kvällsposten och Nya Skånedagarna ger dig chansen att vinna en träff med den lysande stjärnan på den svenska pophimlen. Motivera varför du ska vinna, så kanske just du får träffa Eric redan på lördag.

20-årige Helsingborgsgrabben Eric Saade har redan hunnit med spelningar inför 20 000 personer och framgångar i schlagerfestivalen.
För ett och ett halvt år sedan dök han upp och skapade hysteri bland tonårstjejerna när han deltog i Melodifestivalen med "Manboy" och kom trea i svenska finalen. I år gick det bättre. Saade tog hem segern i den svenska finalen med "Popular" och knep tredjeplatsen i den europeiska.


"Hektiskt schema"

- Det har varit intensivt sedan dess. Jag har ett hektiskt schema och ska lanseras internationellt också.
Framgångarna ledde till en given nominering i "Årets skåning" - och nu drömmer Saade om att lyckas utomlands.
- Det här är början på någonting, säger han.


Spelar på Lördag

Eric har turnerat hela sommaren med Made of Pop concert och ser fram emot att än en gång få spela hemma i Skåne. Nu på lördag den 3 september kommer han till Nya Skånedagarna på Bosjökloster. Här bjuder han på en full konsert och radar upp sina hits, tex senaste singeln "Heart in the Air".
Konserten börjar klockan 16.30 och Saade går på i cirka en timme och en kvart.


Skriv en motivering

Strax efter konserten kommer en av Kvällspostens läsare att få chansen att träffa Eric Saade en stund, tillsammans med en förälder eller kompis. Med på träffen är också Kvällspostens reporter och fotograf.
För att kunna vinna ska du skriva en motivering på max 160 tecken om varför just du bör få träffa Eric Saade. En jury väljer ut den bästa motivering, Kvällsposten och Skåne-dagarna delar också ut tröstpriser i form av Saades senaste singel och fribiljetter till Nya Skånedagarna - där man ju får se Saade live

Skicka ett sms till nummer 72 200. Börja med KVP SAADE och gör ett mellanslag. Skriv sedan din motivering. Max 160 tecken. Glöm inte att uppge namn och adressuppgifter. Kostnaden är fem kronor/sms plus eventuell trafikavgift. (Exempelvis: KVP mellanslag KVP SAADE mellanslag MOTIVERING förnamn efternamn X-gatan X-stad).

Du kan också mejla in ditt svar med namn, adress, telefonnummer och motivering. Mejla då till [email protected].

Sista tid för tävlingen är torsdag 1/9 klockan 10.00.
Vinnarna av 2-10:e pris måste vara beredda att komma till Kvällspostens redaktion på Södergatan 24 och hämta sina biljetter. 

OBS: Anställda på Expressen, GT, Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0