Släpper två album och gästar allsången


Eric Saade

Under Düsseldorf-veckan avslöjade Eric Saade i en videointervju med Poplight att han planerar att släppa inte bara ett, utan två album under 2011. Idag bekräftades nyheten av Erics skivbolag, som berättar att SAADE VOL.1 släpps den 29:e juni medan efterföljande SAADE VOL.2 finns att köpa i slutet av november.

– Jag har tillsammans med olika producenter och låtskrivare jobbat dag och natt för att hitta det rätta soundet och dom rätta syntharna. Jag kom in i ett fantastiskt låtskrivar-flow och massor av bra låtar blev till. Så det blev tvunget att bli två delar av albumet för att få plats och inte slösa bort någon låt, skriver Eric på sin hemsida.

 

Gästar Allsång på Skansen

Samtidigt avslöjar Aftonbladet idag att Eric är en av gästerna i sommarens Allsång på Skansen. Tidigare har man hävdat att en medverkan varit osäker då man inte hittat ett lämpligt datum. Nu står det emellertid klart att Eric framträder i programmet den 26:e juli. Då ska Eurovisiontrean och hans "Popular" hyllas för framgångarna i Düsseldorf. Övriga artister till Allsången presenteras nästa vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0