Mc-gäng tog över Saades party

Mc-gäng tog över Saades party

Eric Saade, 20, festade på hemmaplan i helgen efter sin konsert på Helsingborgsfestivalen, men tvingades lämna sitt eget party när medlemmar i ett kriminellt mc-gäng trängde sig in i stjärnans vip-rum.

— Det blev otrevlig stämning. Eric var inte jättesugen på att vara kvar, säger sångarens manager Tomas Lingman till tidningen Expressen.

20-åringen hade sin första riktiga spelning i sin gamla hemstad i lördags, och såg efter konserten fram emot en härlig fest med sina vänner och släktingar på nattklubben Le Cardinals vip-avdelning i centrala Helsingborg.

Sällskapet anlände till nattklubben vid midnatt, men bara någon timme senare tvingades de lämna klubben då flera objudna personer, som enligt uppgift tillhör ett kriminellt mc-gäng, klev in i vip-rummet.

— De kom in och satte sig så det var bara för oss att flytta på oss. De tog över hela "vippen" och det blev otrevlig stämning. Det var bara för oss att gå, säger Tomas.

Men sällskapets feststämning försvann inte, utan turnésällskapet valde istället att fortsätta festen på hotellrummet.

Enligt Glenn Stjernström, som driver Le Cardinal, fanns det ingen hotbild mot Eric.

— Det kom några stora killar som satte sig där men det var ingen fara. De kanske inte såg ut som teddybjörnar, men det fanns absolut ingen hotbild, säger han till Expressen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0